Aleph Bokförlag

Beställning

aleph-logga1-transp

Från förlaget: Betala summan för boken/böckerna med Swish till  0702249385 eller till bankgiro 151-6178, Aleph Bokförlag. Glöm inte adressen, och bifoga mailadress för bekräftelse och leveransinformation. Vid betalning med swish finns inte utrymme för att skriva många tecken, men skicka meddelande per mail till info@alephbok.com eller per sms till 0702249385.

Leverans och moms: Fri leverans på alla böcker. 6% moms ingår i priset. Leveranstiden är 2, ibland 3 veckor beroende på beställningen.

Rabatt: Vill du beställa tre böcker eller fler, skriv då ett mail till info@alephbok.com och fråga om rabatt. Ofta kan du få betydande rabatt, beroende på beställningen.

Hardback: Inbundna upplagor (hardback) av alla böcker finns att köpa direkt från förlaget. De finns också i alla bokaffärer på nätet, men betydligt dyrare.

Andra försäljare: Förslag på nätförsäljare finns på varje boksida. Du kan också beställa genom din bokaffär. Ifall de inte redan har boken i lager, uppge då ISBN för personalen och de införskaffar den.

Vid frågor, kontakta info@alephbok.com.

— —

REKOMMENDATION
Mörkrets mästare: skräcklitteraturen genom tiderna

Av Rickard Berghorn & Annika Johansson
424 sid. BTJ Förlag 2006.  ISBN 978-91-7018-573-1
Beställ hos Bokus / Adlibris / BTJ Organisation

”Fantastisk skräckbibel.” — Gabriella Håkansson i Dagens Nyheter 5/8 -07

”En nyttig, innehållsrik och kompetent genomförd översikt över skräcklitteraturens uppkomst och historia, skriven av två kännare och entusiaster med nyanserade perspektiv på genrens styrkor och brister.” — Tidningen Kulturen 16/7 -07

Annons