Aleph Bokförlag

Beställning

aleph-logga1-transp

Från förlaget: Betala summan för boken/böckerna med Swish till  0702249385 eller till bankgiro 151-6178, Aleph Bokförlag. Glöm inte adressen, och bifoga mailadress för bekräftelse och leveransinformation.

Leverans och moms: Fri leverans på alla böcker. Leveranstiden är 1-2 veckor. 6% moms ingår i priset.

Rabatt: Om du vill beställa fler än tre böcker, skriv gärna ett mail till info@alephbok.com och fråga om rabatt. I allmänhet kan du få betydande rabatt, beroende på vilka sorts böcker det gäller.

Hardback: Inbundna upplagor (hardback) av alla böcker finns att köpa direkt från förlaget. I allmänhet finns de också hos Adlibris och Amazon, men betydligt mycket dyrare.

Andra försäljare: Förslag på nätförsäljare finns på varje boksida. Du kan också beställa genom din bokaffär. Ifall de inte redan har boken i lager, uppge då ISBN för personalen och de införskaffar den.

Vid frågor, kontakta info@alephbok.com.

— —

REKOMMENDATION
Mörkrets mästare: skräcklitteraturen genom tiderna

Av Rickard Berghorn & Annika Johansson
424 sid. BTJ Förlag 2006.  ISBN 978-91-7018-573-1
Beställ hos Bokus / Adlibris / BTJ Organisation

”Fantastisk skräckbibel.” — Gabriella Håkansson i Dagens Nyheter 5/8 -07

”En nyttig, innehållsrik och kompetent genomförd översikt över skräcklitteraturens uppkomst och historia, skriven av två kännare och entusiaster med nyanserade perspektiv på genrens styrkor och brister.” — Tidningen Kulturen 16/7 -07